top of page
Asset 1.png

Pregled dogodkov

Odkrijte čarobnost dogodkov Zavoda Our-Labyrinth, ki se odvijajo v osrčju Krasa, v mali kraški vasici Kreplje in na izbranih lokacijah na prostem. Naši dogodki, ki obsegajo glasbene večere, filmske projekcije in pesniške nastope, obljubljajo edinstveno združevanje kulture in skupnosti. Vsako srečanje je zasnovano kot priložnost za poglobljeno doživljanje umetnosti v intimnem in toplem vzdušju.

Vsak dogodek je skrbno načrtovan, da zagotovi nepozabno izkušnjo in omogoča tudi priložnost za druženje po dogodku ob skrbno izbranih prigrizkih in pijači. Ponosni smo na sodelovanje z lokalnimi vinarji in poslovnimi partnerji, ki obogatijo vsako srečanje z izvrstnimi okusi naše regije.

Vabljeni, da se pridružite naši skupnosti ljubiteljev umetnosti in si zagotovite svoje mesto na enem od prihajajočih dogodkov.

Raziskujte galerije preteklih dogodkov – odkrijte zgodbe skozi fotografije.
Colored Theatre Lights
Prijava na e-novice
Želite biti na tekočem z dogodki?

Vpišite se na našo mailing listo.

Zavod Our-Labyrinth bo vaše osebne podatke uporabil izključno za posredovanje informacij, ki se nanašajo na prirejanje dogodkov in drugih aktivnostih, ki ji organizira Zavod Our-Labyrinth. Naročnino na e-novice potrdite s kljukico: (polje za odkljukati).

 

Če ne želite več prejemati e-novic zavoda Our-Labyrinth, se lahko odjavite preko povezave na dnu sporočila, glej »odjavi/unsubscribe«, ali nam to sporočite na info@ourlabyrinth.com. Z vašimi podatki bomo upravljali skladno s splošno uredbo EU o varstvu podatkov. S klikom na gumb »Vpiši se« se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Hvala za prijavo na e-novice!

bottom of page